KISS I ÖRAT

Direktlänk till inlägg 20 november 2011

Min mamma! Min.. inte din.

Av San - 20 november 2011 12:34

Sov över hos Daniel inatt. Vi gick på bio och såg "In time" som jag kan rekomendera starkt, en mycket bra film måste jag säga, och det tyckte Danne man också!


Efter det åkte vi hem till honom och spelade Scrabble. HAHA. jaa.. det är skiit kul. och han vann med typ 10 poäng.    Jag älskar brädspel så fu om ni tänker att vi är tråkiga. Vi ska faktiskt spela igen ikväll när han kommer hit efter jobbet, and trust me, he is goin' dooown.. like a bitch.. i en burk.


Jaja, nu till saken. Daniel var och fixade sig eller nåt, så jag passade på, där jag satt på hans säng att lyssna av min röstbrevlåda, då jag fått ett meddelande från mamma. Det löd såhär typ :


"Såg att du hade skrivit "en ponny till sandra" på min inköpningslista men du behöver väl ingen ponny för att få rida du inte.. heejdååååå hihihi" 


HAHA, asså mamma.. suck. Daniel kom in i rummet precis när jag skulle lyssna så han hörde också då jag hade på högtalare för att jag orkade inte hålla i telefonen, det kunde varit pinsamt om jag inte redan berättat att mamma är cp i huvudet. 


Mamma förbjöd mig att lägga in en bild på fb, men jag tycker hon är så sjukt söt på denna bild så jag lägger in den här endå, hon läser nog inte min blogg haha. 





Det finns  faktiskt en historia bakom denna bild. Och jag tänkte dela med mig.  


I somras så drog vi iväg till mormor, moster, danmark, falkenberg, och lite här och där. Vi bilade runt i tre veckor och nån jävel hade dragit ut kontakten till vår frysbox, och som jag har nämnt innan är min familj små monstren som äter kött varje dag, och frysboxen var fylld med döda djur och fatta hur den luktade efter 3 veckor i en frysbox som inte ens blev matad med el.   


Det luktade som om dom där slaktade djuren i boxen hade dött igen. Ush fyfan, jag sprang faktiskt ner för trapporna och spydde i en buske utanför porten, och där satt jag ett tag och andades. och nej, inte i busken. Mamma tog på sig jobbet like a bausss och stoppa bomull i näsan och städade ur den här boxen, attackerade den med ättika och klorin. På bilden står vi ute på balkongen. Så ja. En väldigt bra bild på mamma måste jag säga, om man bortser från bomullen, fast jag tror att den gör hela bilden lite charmig, eller vad tycker ni?  


    

 
 
Nadja

Nadja

20 november 2011 16:24

Rolig blogg! Hoppas du får en fortsatt fin söndag :)

http://nnad.bloggplatsen.se

San

20 november 2011 17:22

Man tackar! 8D Åh du med raring! * Spana Nadjas blogg * :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av San - 30 december 2011 21:32

www.nattstad.se/fcktard     

hmm

Av San - 16 december 2011 21:40

Skriver inte för att det är tråkigt, ingen läser, ingen kommenterar. Fast å andra sidan är det ju kanske inte riktigt därför jag skriver, omg ja vilken bitch det hade varit om folk kommenterade o_O Oh well. Nej men åh herregud. Jag skulle haft mycket...

Av San - 9 december 2011 00:28

Redan vid 20 över 11 hördes det smällar i trappen, massa dunk på en dörr på våningen över mig. Jag tänkte direkt "oj nu är det bråk" tills jag tittade efter. Massa ambulans folk i trappen. Efter att ha stått där tryckt mot dörren ett bra tag så fick ...

Av San - 30 november 2011 11:40

Igår var jag hemma hela dan, mådde piss. Glodde på anime hela dan. NANA, jag tittade på 40 episoder. 7 to go ! Har sett den innan, men den är så jäkla bra! Det kan förklara varför jag la mig med vääärldens huvudvärk efter all tid jag glott på en lite...

Av San - 28 november 2011 19:27

Mår dåligt. sovit hela dan, vaknade för en halvtimma sen. 18:00 . Suck . Hur ska jag kunna sova ikväll nu då -.-   Vårdcentralen imorgon.   Two and a half man nu.   Got nothing more to say.     ...

Presentation


Hönsgröt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Skulle du bada i varm ost om du fick chansen?
 Absolut
 Hell to the NO

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<<
November 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards